8. januar 2011

Årets første kort

Vi har de sidste par dage passet en dejlig dreng på 2år fra min mødregruppe med Monica, da han er blevet storebror.
Jeg har selvfølgelig været ude og købe gave som de skal have når hun kommer hjem med lillebror, men jeg måtte jo lige lave et kort, syntes det er blevet helt godt, måske jeg er ved at lære det. Jeg vil godt vise hvordan det ser ud inden i, men jeg kan ikke finde ud af at sløre teksten, og den syntes jeg ikke skal med her. så i må nøjes med forsiden.I formiddag var jeg en tur i Roskilde og købe lidt ind, nu er jeg kommet med på månedspakken, så bliver jeg jo nød til at scrappe.
De blå papirer er fra månedspakken, de to andre billeder er hvad jeg købte med hjem i dag, og så lige lidt tape og nogen ringe som ikke er kommet med på billedet.

 

2 kommentarer:

 1. Hvor er jeg glad for at du nu også scrapper kort : )))) Det er blevet super flot : )
  Dejlige ting du har købt, og tillykke med at du nu er med i mdr pakken, den er fra love2scrap ikk?
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 2. Virkelig flot kort du har lavet.
  Det kan du da sagtens. Så det går nok som hos mig, at du starter med layout, og pludselig er du også igang med kortene. Men det er nu fint at veksle lidt. Og kortene er gode til at få brugt nogle papirrester.
  Jeg kan se at du laver collage-billeder, sikkert i picasa. Det har jeg lige lært for 10 dage siden ! Det er smart.
  Jeg har nemlig photoshop, og det er det program jeg bruger til at lave de overstregninger med.
  Gad vide om ikke man kan lave noget i picasa også af den slags ?? Netop til "private" tekster i kort eller som jeg har valgt at gøre i en del af konfirmationsalbummet. Det er jo ikke alt, der rager alle og enhver ! Og det går jo ikke ud over de ideer man lægger ud. Man kan jo fint se kortet eller layoutet, uden den private tekst.
  Jeg har set at Solvej og Randi på http://sh-rhh.blogspot.com/ bruger en del overstregninger. Måske har de en anden ide eller ved hvordan i picasa. Jeg er kun nået til collager i det program. Du kan jo spørge dem.
  Blev du mon klogere ?

  SvarSlet