26. oktober 2011

Fisk og kursus

Jeg prøver lige igen og håber så at billederne kan ses denne gang. Blogger er åbenbart blevet uvenner med min computer :(  håber det har hjulpet at rydde lidt op.....

Aka det er ret godt gættet, det er en fisk, nemlig den her. Billedet er fra vores tur til Kreta, hvor vi på regnvejrsdagen tog på akvarie. Jeg ved ikke hvad den hedder, men den lå så fint stille :) Jeg er jo med på Majers kursus på http://creativepublishing.dk/. Jeg er kommet lidt sent igang i forhold til mange af de andre, da vi jo var på ferie da kurset startede. Men igang er jeg. Her er et par billeder af hvad jeg har lavet ind til nu.


Selve bogen.


Lommer med tags De næste lektioner mangler jeg materialer til, så de må vente til efter SAM. Men der er osse nogen sider der pyntes efter eget valg, så jeg har lidt at lege med ind til da :)

3 kommentarer:

 1. Ja, køn er den fisk jo ikke. Men sjælden. Jeg har da aldrig set sådan en fisk før, men jeg vil kunne huske dens øje, hvis jeg møder den engang...haha.
  Og dit album er bare så flot i farverne - passer jo så fint til temaet.
  Nu kan jeg så glæde mig til at se resten, når du når så langt. Jeg var glad for, at jeg havde en ferieuge....ellers havde jeg overhovedet ikke været så langt med mit.

  SvarSlet
 2. Sejt album, jeg glæder mig til at se resten...Ses vi til SAM ?

  SvarSlet
 3. Rigtigt super sødt album. Venter spændt på at se det færdigt.

  Knus

  SvarSlet