15. december 2010

15.december

Så røg der en dag i min række af indlæg. Havde lige en lille pige der blev syg i aftes, så vi skyndte os alle i seng. Begge piger har været hjemme i dag og komme sig, men har været i godt humør og det lader til resten af familien slipper .....Please!!!!
Jeg har været en tur hos love2scrap med en venninde der vil igang med at scrappe et billede album, så hun skulle have lidt at starte på, og så måtte jeg jo lige køre hende der ud.... Der røg lige et par timer, og selvom jeg ikke skulle have noget ja så blev det alligevel til lidt :)


En snefnug punch, som jeg længe har været vild med, tape/lim fra martha Stewart, et par pakker med journaling sets, og endelig en "taske" til de LO'er som ikke lige nu kan komme i et album.
Nå ja hvem kan bruge et par timer i en scrapbutik uden at købe noget?

2 kommentarer:

 1. Ajh, træls med syge børn. Og du er vist ikke alene om det for tiden. Jeg synes, jeg hører om det hver dag. Og hvem har tid til det nu ??

  Dejligt at du skulle køre en veninde ud til Love2scrap. Lækre ting du liiiige kom til at købe. Men man skal være god ved sig - især i denne juletid. LOL.

  SvarSlet
 2. Håber pigerne er helt friske igen og ingen af jer andre bliver smittede, det er forbudt i dec at blive syg : )
  Skønne ting der liiige kom med hjem, der er en nartur lov at man ikke kan komme hjem uden "noget" fnisss..

  Rigtig god dag

  SvarSlet