29. december 2010

Vel hjemme igen.

Vi er nu hjemme igen, efter en dejlig jul på Bornholm.
Vi var i Rønne, så havde ikke de store problemer.
Det var fristende at køre ud på øen og kigge på snedriverne, men vi holdt os pænt i byen og lod snerydningen gå sin gang på landet.
Der manglede da heller ikke sne i Rønne, her er vi ude og gå en eftermiddagstur i tirsdags, det havde sneet hele natten. Barnevogn og eller klapvogn var ikke en mulighed, så godt vi havde en kælk.

En af de små gader i byen, det er svært at se at her normalt er brosten.


Vores bil dagen før vi skulle hjem, min far var så sød at grave den fri den dag vi skulle hjem, og så gik turen over til færgen fint. gennem Sverige var der sne, men på sjælland var der helt fine veje.
Håber alle har haft en god jul der ude.
Inden jeg slutter for i dag, vil jeg da lige ønske jer alle et godt nytår, glæder mig til at følge jer i bloglandet i det kommende år.

2 kommentarer:

 1. Godt I er hjemme igen. Sjovt, for jeg tænkte faktisk lige på dig, da vi så TV avis. Netop fra Bornholm. Og jeg havde jo set her på bloggen, at du var der.
  Og godt I ikke tog på sightseeing. Det er jo helt vildt derovre.
  Godt nytår også til dig.

  SvarSlet
 2. Dejligt at i kom godt hjem : ) må havde været noget af en oplevelse med al den sne. Meget fornuftig ikke at tage på rundtur lige i denne tid *G*
  Godt at i var i Rønne og ikke andre steder for mange har jo stadig store problemer. Tænk at være lukket inden siden d. 22 dec uff.... det kan jeg næsten ikke forstille mig.
  Kan godt se at barnevognen ikke lige er bygget til de vejrforhold, gad vide om man snart ser nogle med larvefødder fnisss
  Godt i havde kælken med, ser jo vildt hyggeligt ud : )
  Rigtig godt nytår til dig og familien.
  Vi ses ; )

  SvarSlet