19. maj 2012

Dagens LO

Så er det meste af denne lille ferie gået.
I dag fik jeg tid til lidt scrap mens pigerne gik på indkøb med deres far, ahh her var dejligt stille.

Jeg vil lige vise de papirer og små ......bib....  har glemt hvad de kaldes som vi fik i gave til international scrapbooking dag hos picturing the world i Odense.
Anja havde fundet disse søde papirer fra crate paper, der var 4 forskellige, men jeg byttede et med en af de andre piger, så jeg fik to af de stribede.


Her ses bagsiden, som osse er rigtig flotte farver, og så de dimser, papirstykker, som jeg har glemt navnet på. det kommer så snart jeg har sendt indlægget ;)


I dag havde jeg som sagt lidt fred og ro til at lave noget, det burde nok have været arbejde i haven eller rengøring i huset, men jeg valgte at nyde freden og lave dette LO.


Det var en stor udfordring, da jeg normalt aldrig kun har et billede på et LO. Men jeg havde dette billede liggende, som jeg meget gerne vil have i et album. Jeg har kigget på det mange gange og opgivet igen. Men nu skulle det være, og her er resultatet.

Fortsat god weekend der ude i stuerne.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Ja, det var skønne papirer Anja havde fundet til os.

  SvarSlet
 2. Enig det var noget lækkert papir vi fik til Internation Scrapdag, mit er stadig i ae fasen, mens jeg forsøger at finde det helt rigtige at bruge det til!
  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 3. Ja papirerne var rigtig flotte og jeg glæder mig også til jeg skal bruge mine ;-)Lækkert LO du har lavet og det er lidt sjovt med antallet af billeder på et LO. Jeg elsker at scrappe sider med et billede på. Nogle billeder er bare SÅ gode at de kan klare det selv, og så laver jeg bare billedet stort ;-)

  SvarSlet