7. maj 2012

International scrapbookingdag

I lørdags var jeg en tur i Odense for at fejre at det var international scrapbooking dag. Det var jeg fordi Anja fra Picturing the world holdt et lille hyggeligt arrangement med 12 timers scrap og mulighed for at handle i butikken med 20% rabat.
Det var en super dejlig dag med søde mennesker, god mad, god kage ikke mindst, masser af scrap og lidt indkøb. Det er meget svært at begranse sig når man er i hendes butik, der er så mange lækre ting. Men det lykkedes.

Det blev til lidt bogstaver, sort blæk, og en vimpel punch som længe har stået på min ønskeliste.
Der lå lidt skønt papir til os da vi kom, som jeg ikke har fået taget billede af, så det må i se en anden gang. Det var rigtig skønt papir, som jeg glæder mig til at bruge.

Anja havde lavet 4 konkurrencer til os, to med kort og to med LO'er. Jeg lavede kun LO'er den dag, så det blev til deltagelse i de to konkurrencer.

Den første var en skitse, og dette bade LO blev mit bidrag.


I den anden skulle man bruge widespace, stempel og en form for splash.
Jeg har ikke tidligere lavet et LO med widespace, da jeg syntes det er for tomt. Jeg har heller ikke før brugt splash og kun enkelte gange brugt stempler. Så det var en stor udfordring, og der er nok lidt delte meninger om der er widespace nok på dette LO. Men jeg syntes det blev meget sødt.


Jeg vandt ikke noget i nogen af konkurrencerne, men det var sjovt at være med. Sjovt at møde nogen nye mennesker, og rigtig dejligt at få lov at kigge i butikken. Og så nåede jeg at lave hele 7 LO'er :)

Jeg er ret sikker på det ikke er sidste gang jeg kører til Odense.

Tak for en dejlig dag.

6 kommentarer:

 1. Fine Lo'er du har fået lavet og dejlige indkøb

  SvarSlet
 2. Ja, vi sad jo ved siden af hinanden i lørdags, så vi fik jo snakket lidt mens vi arbejdede koncentreret. Jeg så jo også de ting du lavede og dine LO'er er rigtig søde. Det var rigtig hyggeligt, at du havde mod/lyst til at køre helt herover :-)
  Rigtig god tirsdag til dig.

  SvarSlet
 3. Dejligt at du tog den tur for at være med til at scrappe. - og shoppe !
  Fine lo'er du viser her.
  Det med white space er bare så svært. Jeg har det dårligt med tomme felter...haha. Synes altid der lige kan sidde en blomst.

  SvarSlet
 4. Sikke dejlige indkøb : ) og flotte Lo'er du fik lavet. Det er altid dejligt at møde nye scrapper og se en helt ny butik : )
  Vil gerne se det papir du købte : )
  Knus

  SvarSlet
 5. Hold da op! 7 Lo´er det er sørme ikke så lidt!! Jeg fik kun lavet 3 kort, men havde også en rigtig hyggelig dag. Det er sørme godt at du har mod på at komme igen...lad os endelig gentage den hyggelige dag!!

  SvarSlet
 6. Jeg er også imponeret over at du nåede at lave 7 LO´er! Flot!
  Og lækkert indkøb også.

  SvarSlet