13. marts 2011

Convention

Tak for en dejlig dag på convention i går.

Det var første gang jeg var med på Convention. Det var en rigtig hyggelig dag, tak til Mio for godt selvskab på turen der over (og hjem).

Det var ikke meget jeg fik lavet i løbet af dagen, men tror at den smule jeg nåede var mere end de damer jeg sad sammen med, det var ikke meget jeg så hverken Mio, Annette eller dennes søster sidde på deres plads. men de skiftedes da til at komme fobi og snakke, og så rendte jeg vist osse selv en del rundt. Der er jo rigtig mange forretninger med på Convention, og det var dejligt at se nogen af de jydske forretninger IRL.

Der var både LO og kort konkurrencer, med masser af flotte bud, jeg havde hjemmefra lavet et LO til en af konkurrencerne hvor man skulle bruge gul og grøn farve og mindst 4 billeder. Jeg havde dog glemt at tage LO'et med, så nu får i det at se her:Jeg fik skyld for ikke at shoppe ret meget af de søde piger jeg sad ved siden af, men lidt blev det da til, og med en scrap'n'dream i sidste måned og en scrap-a-mania i næste måned, nytter det jo ikke at shoppe alt for meget. Her er hvad jeg fik med hjem:


Det blev ti lidt karton, lidt blomster, noget glitter lim, nogle bogstaver, en blomster punch som jeg har drømt om længe, nogle perler til mit ny indkøbte iRock tool, og så faldt jeg lige over en disney kant punch som jeg måtte eje, har stadig rigtig mange billeder fra vores tur til Disney world som skal scrappes. Jeg var så heldig at vinde en pakke med blomster på indgangsbilletten, og endelig havde en af de søde convention piger en stak brugte blade til gratis uddeling, dem var jeg heldig at få et af med hjem - tak for det.


Til sidst vil jeg vise et billede af denne måneds månedspakke fra Love2scrap, som jeg hentede i torsdags.


Jeg glæder mig til at bruge både månedspakken og de ting jeg købte i går. Men først skal jeg have lavet mit lille projekt færdigt, i skal nok få billeder når det er færdigt.

4 kommentarer:

 1. Selv tak : ) det var super hyggeligt.
  En skam at du glemte din lo derhjemme, rigtig sødt er det papir fra panduro?
  Ja, du fik da alligevel, købt en del, jeg tror ikke jeg skal have så meget til SAM host host.... ; )
  Glad for at jeg kunne se dit projekt ILR det er bare FLOT.
  Rigtig god søndag : )

  SvarSlet
 2. Tak for hyggeligt selskab i går på Convention - selv om vi var væk i perioder - lange perioder:)
  Vil følge godt med på din blog for at se, om det færdige resultat af dit projekt du sad med, ikke skulle dukke op. Flot, flot arbejde.
  "søsteren"

  SvarSlet
 3. Hej Mau. Så fandt jeg også din blog :o) - hyggeligt at hilse på dig i går - og tak for kommentaren på min blog. Selvfølgelig kan jeg huske dig *S* - og nu begynder jeg også at kigge herind af og til.

  SvarSlet
 4. Så må storesøster til "søsteren" vist på banen...haha.
  Selv tak for hyggeligt selskab - ind imellem. Og du var nu også tit væk, når jeg var hjemme.
  Og nu kan jeg jo se dine indkøb samlet. Dejlige ting, og godt du fik den Disneypunch med dig.
  Flot og sommerligt layout - tror det er karen marie papir ! Men hvor glemsom kan man være...., så er det jo ikke let at deltage i konkurrencer. Vel.

  Og så er det godt at du har haft en dejlig tur, for så gør du det jo nok igen....

  Det projekt du sad med var bare flot. Det glæder jeg mig til at se færdigt her på bloggen.

  SvarSlet