22. marts 2011

Dengang mor var barn :)

Jeg er færdig med mit projekt, men i må vente lidt endnu med at se det. Det har givet mig tid og inspiration til at lave noget andet, så jeg har gravet lidt i bunken af billeder fra min egen barndom og fundet lidt billeder, så her kommer 3 LO med billeder fra den gang mor var barn ;)

Det første er med papir fra marts måneds pakke fra Love2Scrap, bogstaver fra CM og tekst felter fra min restkasse, jeg mangler teksten for der er et par navne jeg lige skal have bekraftet inden de bliver skrevet på.


Det næste er vinter billeder fra en vinter dag i Fredensborg, materialerne er fra januar måneds pakke fra Love2scrap, jeg har kun tilføjet snefnug brads og lidt glimmerlim.


Det sidste er mine forældre og min lillebror, denne gang med papir fra februar månedspakke fra love2scrap, cirkelteksterne og bagrunds firkanterne til billederne er papir fra min restkasse, ej det er dejligt at have fået sådan en kasse, der kan man finde meget godt.

Mio, Det er som Aka skriver Karen-Marie papir, jeg har dem i forskellige farver og blomster størrelse, fandt dem i en "billig kasse" første gang jeg var til scrap-a-mania, og måtte bare eje dem, har ikke brugt ret mange af dem, men det kommer nok en dag, og her passede det ene jo bare rigtig godt.

Og så er det blevet forår, hvor skønt, så må der gøres noget ved haven :)

2 kommentarer:

 1. Super god ide, at lave noget om dig selv : )
  Flotte Layouts, og gode billeder : )
  Glæder mig til at se mere.
  Skønt ikk, at solen nu skinner, nyder det også bare.
  Rigtig god dag, har du set jeg har skrevet en mail?

  SvarSlet
 2. Flotte layouts fra dengang.......for ikke så længe siden...hihi.
  Jeg er især vild med det midterste. Det er RIGTIG vinter. Superflot.
  Og hvad skulle vi gøre uden restekasse ? Men den behøvede måske ikke være såååå stor.
  Karen Marie papirer er flotte på sin egen måde, men de er svære at sætte sammen med de papirer vi normalt scrapper med.

  SvarSlet