24. marts 2011

Kort og LO

Jeg sad for et par dage siden og læste lidt op på OSH bloggen, må jo erkende at det ikke er hver dag jeg når en blog rundfart.
Jeg har i nogen tid villet have lavet lidt flere kort til OSH, men mit lille projekt har taget tiden, så jeg fik ikke afleveret nogen på convention, så jeg vil have nogen med til SAM. Men men men jeg kunne ikke rigtig finde på noget, ind til mit kig ind på OSH bloggen som jo vrimler med inspiration.
Jeg har fået lavet 4 kort, de er tænkt som børnekort og mine egne piger er kommet med mange ideer til hvem vi skal sende dem til og om det er drenge eller pigekort :) de forstår ikke helt det med soldater og arbejde langt væk hjemmefra endnu.
Her er kotene:

Billederne er nogen jeg har fået på SAM tror jeg nok, papirene er rester og båndene nogen der havde gemt sig i skuffen, og så en lille sommerfugle punch til at give lidt liv.

Og så et LO mere med mig og min famile fra "den gang" ja AKA ved godt at det ikke er SÅ længe siden, men længe nok til at jeg har svært ved at genkende folk på billederne. ok ikke på dette LO som er mig, min bror og vores forældre, men på mange andre fra den tid.


Papirer er fra februar månedspakken fra love2scrap.

Var der andre end mig der nød det gode vejr i går? det var jo helt fantastisk forårsvejr, mere af det tak.

2 kommentarer:

 1. Søde kort : ) der er nok en der har fået gang i sin nye retro punch : ))
  Dejligt LO, ser super godt ud med sommerfuglene øverst,har du stemplet dem?
  Rigtig gode farver, på dit Lo, der passer så godt samen med dine billeder.
  Dejligt med dit nye projekt at lave Loér om dig selv : )
  Nød bestemt vejret igår og forgårs, men nu brrrrrrrrrrrrr..... PIV er det bare igen ski.... koldt og det blæser en stiv pilikan. ØV ØV vil bare have forår, sol og lidt varme ; )

  SvarSlet
 2. Søde kort, og godt dine børn kan hjælpe med at udvælge modtagerne. Søde oplagte billeder til sådan nogle kort.
  Dit lo er da bare så fint. Og rigtig sjovt at se de billeder af Bjarne med det smukke hår og den skønne sofa....haha. Jeg husker tydeligt, da de ting var hypermoderne.
  Jeg havde været gift i 4 år i 1979......så moderen kunne have været mig.....dvs. at børnene kunne have været mi.....

  SvarSlet