27. marts 2011

Mit "projekt"

Billederne skulle nu kunne ses..... håber jeg, Picasa og blogger er ikke gode venner i dag :(


Så er det tid til at vise mit projekt frem :) Det er et mini album til min svigerfar som fyldte 70 i går. vi har helt uden han og svigermor vidste noget, men med stor hjælp fra familien fået samlet dette lille album om hans liv.

 Forside og bagside og de sidste to sider i albummet

 De første 6 sider i albummet.

De næste 6 sider i albummet

 og så lige 6 sider mere.

Det har været et stort projekt, men osse rigtig sjovt. Vi kunne godt finde mere at putte i, men syntes at det har en passende størrelse, og tiden skulle jo overholdes, det skulle være færdigt.

4 kommentarer:

 1. Der er desværre bare blå bokse med et spørgsmåls tegn, så jeg kan ikke se nogen billeder.
  Måske driller blogger idag.
  Rigtig god søndag

  SvarSlet
 2. Jeg kan se billederne helt normalt, og det er jeg glad for.
  Det er blevet et rigtig flot album, og sikke meget du har fået med i det. Det er da en meget speciel gave, som han kun kan være blevet glad for.
  Der er et flot flow igennem albummet med gengang af retroblomsten og swirls. Det giver en god ro når man bladrer. FLOT arbejde.
  Og så er jeg jo heldig at have set nogle sider i virkelighedeen, og kan se at farverne snyder. For jeg husker dejlige varme farver...der ikke helt ses her.

  Hav en dejlig mandag.

  SvarSlet
 3. Nu kan jeg se billederne ; ) flot flot album noget af det så jeg jo heldigvis til convention, det er virkelig flot arbejde : )

  SvarSlet
 4. Hvor er det en god ide med sådan et album, (og et stort arbejde) det kan han da kun blive glad for, det er flot med lommer og håndskrift og dejlige farver. v.h. morkaren.

  SvarSlet